loader image

Jeugd WK Zeilen Den Haag 2022

Van 8 tot en met 15 juli 2022 kwam de beste jeugd van de wereld tot 19 jaar naarDen Haag, Scheveningen, voor de 50ste editie van het Jeugd WK Zeilen. Dit toernooi is hét opstapje voor de jeugd naar het WK zeilen.

Tijdens het Jeugd WK nemen talenten vanuit de hele wereld het tegen elkaar op in de tien Olympische klassen. Per klasse mag één deelnemer zijn/haar land vertegenwoordigen, net als bij de Olympische Spelen. Er wordt op het hoogste niveau gezeild en vanuit hier kunnen de talenten doorstromen naar de top. Er zijn bijna geen olympische medaille winnaars die niet op het Jeugd WK hebben gestaan.

 

Tijdens dit prachtige event verzorgden wij de filmproductie. 7 dagen lang legden wij met ons team de nieuwe toptalenten van de zeilwereld vast. Vanuit een snelle RIB voeren we over de verschillende Wedstrijdbanen om de spanning en sensatie van de wedstrijden te vangen. 

In samenwerking met TIG Sports, Gemeente Den Haag, Allianz en Watersport Verbond.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus erat elit, rhoncus dictum turpis nec, porttitor fermentum est. Aliquam efficitur malesuada dolor a hendrerit. Suspendisse potenti. Morbi ut efficitur lacus, eget auctor massa. Cras eu neque non lorem tempus faucibus.
Johan Salen

Algemeen Directeur

Klant

Allianz Youth Sailing World Championships 

Aantal draaidagen

6 draaidagen

Teamleden

Brend Schuil

Rein Martens

Jeroen Schrage

Een kijkje achter de schermen