loader image

Strandfestival ZAND

Strandfestival ZAND is met je voeten in het zand genieten van de top van de Nederlandse muziek, een verfrissende duik in het water nemen en dansen tot de zon onder gaat. Zoals een stranddag hoort te zijn, ongedwongen en relaxt.

Voor deze editie, de eerste na Corona, hebben wij flink wat uit de kast getrokken om dit event op een hele gave manier vast te leggen. Onder de regie van Brend waren er twee van onze cameramannen aanwezig en twee FPV Drone piloten. Door de fijne samenwerking met de organisatie en de artiesten konden we onze creativiteit de vrijheid geven om de gaafste shots te maken.

ARTIESTEN

Met twee stages was er voor elke bezoeker wat wils. Artiesten als Kraantje Pappie, Snelle en Kensington speelden onder de beste omstandigheden die je als artiest kan wensen op een festival, zon en 25 graden.

FPV DRONE (First person view)

Een nieuwe toevoeging in dit project was het maken van FPV Drone beelden. Dit is een kleine drone die ontzettend wendbaar is en daardoor overal vlakbij en vlak langs kan vliegen. Op de drone zit een GOPRO gemonteerd die prachtige en spectaculaire beelden maakt. 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus erat elit, rhoncus dictum turpis nec, porttitor fermentum est. Aliquam efficitur malesuada dolor a hendrerit. Suspendisse potenti. Morbi ut efficitur lacus, eget auctor massa. Cras eu neque non lorem tempus faucibus.
Johan Salen

Algemeen Directeur

Client

Strandfestival ZAND

Team members

Brend Schuil

Kris Pouw

Jeroen Schrage

Chris Wagenaar

A look behind the scenes