fbpx
Selecteer een pagina

Freebird Summer campagne

Freebird is een toonaangevend jurkjes merk in de Benelux wat ook hard aan de weg aan het timmeren is in de rest van Europa. Alle ontwerpen worden, in eigen beheer, in Amsterdam gemaakt door een team van fashion experts die de hele wereld over reizen op zoek naar de perfecte stoffen, prints en stijlen. Voor de allernieuwste Lente/Zomer collectie hebben wij de campagnefilm gemaakt. 

Life of Dorian – Dorian van Rijsselberghe

Dorian is twee keer Olympisch kampioen windsurfen. Dit jaar strijd hij ervoor om weer naar de Olympische Spelen te gaan. Dorian heeft maar 1 doel voor Tokyo 2020 en dat is de derde gouden plak. Wij volgen Dorian op de voet aankomend jaar om een kijkje in zijn leven te geven. Doormiddel van het slim inzetten van content versterken wij zijn personal brand en vergroten wij zijn bereik. 

Jack-Up Barge

Jack-Up Barge verhuurt werkplatformen over de hele wereld. Wij maakten een video van de modulaire JB-108 werkplatform wat op transport gaat naar India. Doordat het modulaire platform bestaat uit containers is het goed te verschepen naar de meest moeilijk bereikbare plaatsen te wereld en lokaal weer op te bouwen.  

Contender Sailcloth

Contender is fabrikant van zeildoeken en opereert internationaal. De hoogwaardige doeken van contender zijn in alle lagen van de zeilsport terug te vinden. Van kleine toerzeilboten tot America’s cup schepen. Voor een kwalitatief doek moet je bij Contender zijn. Voor de nieuwe CDX PRO lijn maakten wij deze product video!

WAVES Festival
 

WAVES is een fonkelnieuw sport- en muziekfestival op Texel. Bedacht door echte Texelaar en tweevoudig Olympisch en wereldkampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe. Het is een weekend lang watersport, live muziek en een dik. 
Voor WAVES deden wij de volledige video productie. 

Voor Waves maakten wij elke dag een dagverslag en na afloop de officiële aftermovie. Check hem hiernaast! 

 

Freebird Icons

Freebird is een kledinglabel dat gevestigd en gecreëerd is in Amsterdam. Freebird is een van de snelst groeiende merken van Europa met meer dan 400 verkooppunten en een succesvolle eigen webshop. Fashionista’s als Vivian Hoorn, Jessie Jazz en Maan zijn al in een Freebird gespot! Wij verzorgden de campagnevideo voor de nieuwe collectie. 

Dimangio Jano

 

Hij is de kersverse kickbokskampioen van de Antillen. Wij gingen een ochtend mee op zijn training buiten om een profiel van Dimangio te maken.

SallandElectronics

SallandElectronics maakt slimme IoT oplossingen.

Perditi
 

Perditi is één van de snelst groeiende accessoire merken in Nederland en ook in het buitenland wordt flinke groei bewerkstelligd. Voor de herfst/winter collectie hebben wij de banner video gemaakt. 

 

Gradussen Design

Tommy Gradussen van Gradussen Design maakt stoere meubelen op maat van staal en hout. Hij wilde geen standaard bedrijfsvideo maar eerder een toffe promotie van ongeveer een minuut waarin hij kon laten zien hoe hij zijn meubelen maakt.

Robin Ciric
 

Hij is een echte topsporter met een hart van goud, die er alles aan doet om de top te bereiken. Robin Ciric wordt getraind door zijn vader die ook op hoog niveau wedstrijden heeft gedaan en verschillende titels heeft binnen gesleept. We volgden hem een paar dagen om een profiel van hem te maken. Dit deden we in aanloop naar zijn partij in Groningen op het kickbox gala Glorious Heroes. Of hij gewonnen heeft? Dan zul je de docu moeten kijken!

Het Skûtsjemuseum in Eernewoude

In samenwerking met het Skûtsjemuseum in Eernewoude heb ik vanuit mijn vorige werk bij Zeilen magazine een korte reportage gemaakt over de geschiedenis van skûtsjes. Age Veldboom nam ons mee door het museum en vertelde de verhalen bij alle interessante objecten die daar te zien zijn!

  • 97.254 bereikte personen
  • 51.721 videoweergaven
  • 441 keer gedeeld
  • 1552 likes

Musto Ocean Engineered

In samenwerking met Musto hebben we vanuit Zeilen Magazine een ludieke actie opgezet om extra aandacht te vestigen op de nieuwe BR2 pakken.

  • 289.956 bereikte personen
  • 45.721 videoweergaven
  • 409 keer gedeeld
  • 793 likes
  • 632 deelnemers

Promo video Yachtlife.one

Naast dat wij video’s maken voor andere bedrijven richten wij ons ook op het maken van eigen online video kanalen. Zo zijn wij nu bezig met de voorbereidingen voor het starten van Yachtlife.one in begin 2019.
Yachtlife wordt een wekelijks lifestyle programma met als pijlers
– Sail & Motoryachts
– Travel
– Toys & Gadgets
– Yacht Destinations

Het Bos van Beetsterzwaag

Op een vroege ochtend in Oktober in het bos van Beetsterzwaag. Voor de zonsopgang waren we aanwezig om de magie van de ochtend vast te kunnen leggen.

nl_NLDutch